16 Ağustos 2012 Perşembe

LEROY MERLİN GANİMETLERİM VE DİĞERLERİ ( :

Herkese merhabaa... Dün Leroy Merlinden aldığım eşylar işte burda ( : renkli küçük saksılar,  hypostes çiçeği ve aloe vera çiçeği. Bahçe ve çiçek işleriyle uğraşmayı seviyorum bu yüzden bunları aldım ( : renkli saksılarda çok hoşuma gitti tabi ki dayanamayıp hemen aldım ( : hypostesi almamın nedenide kolaylıkla büyümesi ama narin bir bitki. En önemliside aloe vera hem şifalı hem de arsız ( : iyi bakılırsa kolayca yetişiyor ( :



 Eveeeettt gelelim diğer işlere ( : bahçeemizden domates ve biberlerrr elle toplanan her şeyin kıymeti daha çok oluyor. Gözümüz gibi bakıp büyüttük şimdi de topluyoruz ( : sizlerle paylaşmak istedim bu görüntüleri umarım beğenirsiniz ( :


 Domatesleri de özellikle yıkamadım ( : organik organik dursun diye ( : biberleride toplamadım daha tam olarak büyümemişlerdi bir kaç güne hepsini toplarım. Bunlar bana gerçekten mutluluk veriyor ( :
 İşte saksılarda şimdi değerlendi içlerine başka çiçekler diktik ( :


Hepsinin can suyunu verdimmm ( : odama koydum. Kendilerini yaşama alıştırınca uygun ve özelliklerine göre yerrlerine koyucam.

Bugünlük benden bu kadarrr herkese sevgilerimi gönderiyorummmm.... ESEN KALINN...

12 yorum:

  1. Beğenmez olur muyuzz!Çok şirinler.Domateslerin doğal haliyle kaptaki haline bayıldım.Bahçenin olması haika birşey.Aloe Vera gerçekten arsız sürekli yavru veriyor.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ( : bizimki de verir inşallah ölcek diye korkuyorum ) : bu bitkinin çoğu özelliğini bilmiyorum ölürse çok üzülürüm ) : beğenmenize çok sevindim tubanne ( : teşekkür ederimm. Hoşça kalınn

      Sil
  2. Domateslerin kokusu buralardan hissettim nerede şimdi öyle organik domates bulabilmek..Çok şanslısınız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoş geldiniz. haklısınız kıymetini bilmek gerekiyor...

      Sil
  3. çok güzel görünüyorlar yahu :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalr yeniden sevgili arkadaşım.. Öncelikle bloğumu ziyaret ettiğine çok sevindim.. Artık ben de senin güzel bloğunu çok yakından takip edeceğim. Geçmiş bayramın da mübarek olsun.. Selam ve sevgilerimle..:))
    http://becktovintage.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiniz. Teşekkür ederim ( : sizinde bayramınız mübarek olsun. sevgiler...

      Sil
  5. Merhaba domateslerin kokusu bana kadar geldi çok güzel görünüyolar afiyet olsun.Gurumi örmek tığ işi biliyosan çok kolay..Sayılarıyla artırıp eksiltme ile örülüyor..İstediğin bir oyuncak varsa tarifi bende varsa yollarım sana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. teşekkür ederim. yaa geerçekten mi? o zaman bana miki mause kızını yollarsanız çok sevinirim teşekkür ederimmm

      Sil