21 Eylül 2012 Cuma

UZUN ZAMAN SONRA... İÇ BURUKLUĞU

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Çok uzun zaman oldu bir yayın yapmayalı ama inanın hiç zamanım olmadı o kadar çok işim vardı ki anlatamam. Okul işleri falan bayağa uğraştım. Halada bir sonuç alamadım boş boş bekliyorummmm.  Okullar açıldı artık tabii benim okulumda off... Evimde değilim artık ailemden uzakta yalnız... Bugün kardeşimin doğum günü telefondan kutlayabildim. O yüzden biraz buruğum... Sizlerle önceden yapıpta paylaşamadığım şeyleri paylaşıyorum bu kelebeği bi yerde gördü çok hoşuma gitti yapımıda çok kolay hemen yaptım arkasınada küçük bir mıknatıs yapııştırıp magnet yaptım.magnet yapımı
 Ankara'da son günümde annemle dışardaydık bu çiçekleri çok beğendik bende hemen resmini çektim tabii ( :
renkli çiçekler
Bu meyve salatalarını babam hazırladı ( : bayanlar için kırmızı erkekler için yeşil ( : bize sürpriz yapmışşş çiçek şeklinde dizmiş meyveleri canımm babam ( :meyve salatası yapımı
Bunun adınıda ben hurma dolması koydum. Hurmanın içini açıp dövülmüş fındıkla doldurduk tadı çok güzel oldu. Denemenizi öneririm.
 Burda kuzenimle yaptığımız kek var önce düz bir tepside kek pişirdik. Soğuyunca su bardağının ağzıyla kesip yuvarlak yaptık kek biraz kuru olmuştu ( : bende kakaolu sütle ıslatıp üzerine muzlu puding döktüm tadı fena olmamıştı ( :

top kek yapımı
Ve benden bu kadar... Herkese selamlar sevgiler. Hoşça kalın...

5 yorum:

  1. Yaratıcılığın babandan gelmiş demek!Ellerine sağlık babanın ve senin:)Keşke herkesin senin gibi bir ailesi olsa ve özlese..Şanslısın canım hiç üzülme;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilemiyorum şu an kimden geldiğini annemle aram bozulmasın q: ( : aslında haklısınız bunları yazarken bende içimden ne kadar şanslı olduğumu geçiriyordum. bana tekrar farkettirdiniz çok teşekkür ederimm ( :

      Sil
  2. ayyyy canım ablacım benim bizde seni çok ösledik :(

    YanıtlaSil
  3. ne güzel görüntüler:)) sevgiler

    YanıtlaSil